achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Do 21 februari

Klankbeeld over vier seizoenen in en rondom de Hoogwatergeul.

Donderdagavond 21 februari komen de seizoenen winter en lente aan bod

In februari zullen door Anja en Jan Neeleman een foto- en videoklankbeeld worden getoond waarin de natuur in en rondom de Hoogwatergeul van Veessen/Wapenveld gedurende de vier seizoenen centraal staat.

De Hoogwatergeul: een gebied van ongeveer acht vierkante kilometer met ruimte voor water, maar ook voor bloemen, grazers, kikkers, insecten, reeën en vogels. Het landschap met zijn flora en fauna is nog steeds in ontwikkeling.

Anja heeft in 2018 alle seizoenen gevolgd en alles wat ze zag met haar camera vastgelegd. Ook het IJssellandschap tussen het Kloosterbos tot voorbij Veessen is met zijn hoge- en lage waterstanden zeer de moeite waard. Prachtige luchten bij de ondergaande zon, dauw en mist in de morgenzon. Wat een schoonheid!

 

U wordt meegevoerd in een wisselend, weids landschap met ruimte voor planten, vogels en dieren. Ook kunt u iets ervaren van de effecten ervan op de maatschappelijke  activiteiten in het gebied. Beide vertoningen kunt u bijwonen, maar ook afzonderlijk, want het is een soort tweeluik over de natuur. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start de voorstelling. Einde om ongeveer 21.30 uur. De voorstelling is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Putterweg 2D 8191 AZ Wapenveld

Aanvang: 19:30 uur