achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 18 mei

Hunters & Gatherers - Wildplukken

De natuur ontpopt zich wanneer we samen komen voor de Hunters & Gatherers Wildplukken. Vandaag is de natuur onze groententuin. Gezamenlijk maken we een gevarieerde maaltijd, waarvoor naast wilde planten en kruiden ook biologische kaasjes en wild op de ingrediëntenlijst staan.

Naast een kruidige soep, en twee verschillende Dutch Oven schotels staan ook broden, pizza en appeltaart op het menu. Terwijl we van het eten genieten stoken we het vuur nog eens hoog op. Met een glas rinse cider in de hand volgen al snel de sterke verhalen.

Datum: 18 mei 2019 / 11.00 - 21.00
Locatie: The WildKitchen - Wapenveld
Kosten: € 59.50 p.p. - Inclusief alle benodigdheden en consumpties

Programma: Na kennismaking en uitleg over de te gebruiken materialen en technieken gaan we het veld in op zoek naar vers lentegroen. Terug bij de veldkeuken gaan we aan de slag. Wat we hebben verzameld wordt aangevuld met eerder geplukte wilde groenten, kruiden en ingekochte producten (biologische kaasjes en vlees). Gezamenlijk bereiden we een complete maaltijd die naar keuze vega is. Onder het genot van een drankje genieten we van het resultaat en de omgeving.

Over de locatie: SkogsStuga - The WildKitchen is onze off-grid buitenlokatie in het Zwolse bos (Wapenveld, Heerde). Een unieke plek - in Zweedse sferen - midden in het bos op de Noordflank van de Veluwe. Afhankelijk van het seizoen kunnen we hier ook van alles plukken en verzamelen.

• Voor de deelnemers geldt een korting van 10% op ons assortiment gietijzer.
• 1 week van te voren ontvangen de deelnemers een routebeschrijving en een gedetailleerd programma van de dag.
• Een beeldimpressie van de SkogsStuga vind je hier.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 24 personen. Wees er dus snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in! Jij ook? Meld je dan hier aan

Wapenveldseweg 3, Wapenveld

Aanvang: 11:00 uur