achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow
Za 13 juli

Boerderijenfietstocht Heerde

Tijdens deze inmiddels traditionele fietstocht over een afstand van ca. 37 kilometer wordt een bezoek gebracht aan een boerderij en meerdere bedrijven.

www.boerderijenfietstochtheerde.nl

Boerderijenfietstocht Heerde

De 26ste editie van de Heerder Boerderijenfietstocht staat weer gepland voor zaterdag 13 juli 2019. Wij hopen dat velen van u de weg weer zullen vinden naar het startpunt. De afgelopen jaren mochten wij steeds zo rond de 800 deelnemers begroeten en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Tijdens deze inmiddels traditionele fietstocht over een afstand van ongeveer 37 kilometer wordt eerst een bezoek gebracht aan de melkveehouderij maatschap Wullink, waar zo’n 300 koeien en180 stuks jongvee te bewonderen zijn. Sinds kort wordt er gebruik gemaakt van een melkrobot.

Daarna gaat de route via het Wapenvelder Broek naar Heerde, waar een controlepost is ingericht bij MFA De Heerd, een prachtige multifunctionele accommodatie. De route brengt de deelnemers vervolgens maar de hortensia kwekerij van Joost Looman.

Bij terugkeer worden de deelnemers met accordeonmuziek onthaald en kan er rustig worden nagebabbeld onder het genot van een hapje en een drankje op het gezellige terras bij de Keet van Heerde.

De start vindt traditiegetrouw plaats bij partycentrum De Keet van Heerde aan de Eperweg 55 in Heerde en is makkelijk te bereiken door afslag 28 te nemen van de Rijksweg A-50. Gestart kan worden tussen 10.00 en 12.00 uur en de deelnamekosten bedragen € 5,-- per persoon, terwijl voor de jeugd tot 16 jaar de kosten € 1,-- bedragen. Voorinschrijven is ook mogelijk tot 11 juli op IBAN NL77 RABO0396555136 t.n.v. H.O.E.S. onder vermelding van het aantal deelnemers.

Naast het bezoek aan de genoemde bedrijven krijgt u een kopje koffie bij het vertrek en ligt de welverdiende herinneringsmedaille na afloop voor u klaar.

Wij bedanken alle sponsoren, die het mogelijk maken deze tocht voor u te organiseren en wensen u heel veel fietsplezier.

Heeft u vragen of suggesties? Laat het ons dan weten via: info@boerderijenfietstochtheerde.nl

Eperweg 55, 8181 EV Heerde

Aanvang: 10:00 uur