achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Eye-T Webdesign met ereklassers in nacompetitie in De Heerd

HEERDE / WAPENVELD – De nacompetitie dammen 2015-2016 zal voor een deel in De Heerd worden gespeeld. Daarvoor komen enkele topteams naar Heerde. De ereklasse en hoofdklasse kennen grote namen. Zij zullen elkaar treffen op het strijdtoneel in Heerde.

Door in de laatste ronde van de Nationale Competitie te verliezen zag Eye-T Webdesign / OG Wapenveld de promotie aan haar neus voorbij gaan en moest ze MTB 2 uit Hoogeveen voor laten gaan. Gelukkig echter geeft een tweede plaats in de poule alsnog een kans op promotie middels een nacompetitie. Daarbij neemt de Wapenveldse damclub het op tegen De Hofstad dammers.

Op dezelfde dag en plaats worden nog twee wedstrijden gespeeld en wel voor promotie naar de hoofdklasse en voor promotie naar de ereklasse. Deze drie partijen worden op zaterdag 12 maart a.s. gespeeld in het Dorpshuis Heerde, in MFA De Heerd. De partijen beginnen om 12:00 uur en zullen mogelijk deels semi-live via internet te volgen zijn.

Wie eens wil zien en meemaken hoe urenlange concentratie eruit ziet, is van harte welkom in Het Dorpshuis, gevestigd in MFA De Heerd.

De uitslagen