achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Danslessen in Heerde

Cultuurplein Noord Veluwe organiseert Street- en jazzdance nu ook op donderdagen voor kinderen van 8- 11 jaar en 12 jaar en ouder in Heerde.

Willen je kinderen al een poos op dansles, maar was er geen lesdag die uitkwam? De lessen zijn aan het begin van het schooljaar begonnen in Wapenveld, maar zijn nu verplaatst naar Heerde. Instromen kan gewoon!

De dansgroepen combineren de twee dansstijlen en jazzadance in hun lessen. Streetdance is een verzamelnaam van allerlei dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Streetdance is overgewaaid uit Amerika en is inmiddels overal ter wereld populair. Jazzdance is een vrije manier van dansen, die qua structuur lijkt op het klassieke ballet. De bewegingen en de muziek zijn 'more jazzy' - veel losser.

Algemene informatie
De danslessen voor kinderen van 8 – 11 jaar vindt plaats op de donderdag van 17:45 – 18:45 uur. De dansgroep voor 12+ volgt de lessen van 19:00 – 20:00 uur, ook op donderdag. De lessen vinden plaats in de Heerd in Heerde. Kinderen kunnen gratis een proefles volgen. De prijs van de cursus is afhankelijk van het moment van instromen. Aanmelden voor zowel de proefles als de cursus is noodzakelijk. Dit kan via www.cultuurpleinnoordveluwe.nl