achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
Recreatie
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Banketbakkerij Kamphorst

Gebak van Kamphorst is een begrip in Heerde en omstreken. Sinds 2010 heeft ook Epe een winkel met heerlijk gebak en chocolaterie.

Gebak van Kamphorst is een begrip in Heerde en omstreken. Banketbakkerij Kamphorst is sinds 1973 gevestigd aan de dorpsstraat in Heerde. Sinds 2010 heeft ook Epe een winkel met heerlijk gebak en chocolaterie.

In beide winkels kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie met een gebakje. Neem bijvoorbeeld de specialiteit Hazelnootschuimbol of een Heerdenaartje. In de zomer mogen natuurlijk de zomerkoninkjes niet ontbreken op de Aardbeienslof!

In de chocolaterie worden alle producten handmatig bereid met echte Belgische chocolade, pure ingredienten en passie.

In de zomer openen in Heerde de deuren voor een overheerlijk ambachtelijk roomijsje, geniet ervan op het terras en de bankjes..

Wij verwelkomen u graag in onze winkels. Heeft u even geen tijd of wilt u zich vast voorbereiden op uw keuze? Bekijk dan onze website en bestel in onze webwinkel

www.banketbakkerijkamphorst.nl

icon winkelen

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken