achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Klompenpaden: Horsthoekerpad

Ontdek het afwisselende landschap rond buurtschap de Horsthoek met beken, houtwallen, bos en heide. Onderweg kunt u een kudde Veluwse heideschapen tegenkomen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klompenpaden: Horsthoekerpad

Rondwandeling: het Horsthoekerpad (15 km)
Startpunt: Uitspanning de Schaapskooi, Elburgerweg 31 in Heerde
Openbaar vervoer: Bushalte Transferium Heerde Horsthoek (vanaf station Zwolle)
Opstappunt: Transferium Heerde Horsthoek, Eperweg 55 in Heerde

Markering: Oranje markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: Het Horsthoekerpad is te combineren met het Vosbergenpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Horeca onderweg:

Meer informatie over dit klompenpad leest u hier, waar u ook de kaart kan downloaden. In onze TIPs kunt u de kaart met informatie kopen.


Blij verrast lazen wij een prachtige wandelrecensie in De Telegraaf. De schrijver, Joop Duijs, liep het Klompenpad Horsthoek en zette zijn beleving om in geschreven woorden. Hij voorzag het bovendien van foto's. Lees zijn verhaal, met de titel: 'Subtiel opgebouwd genot'

 

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik op www.klompenpaden.nl.

Voor meer informatie over deze en andere Klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier voor iOS en hier voor Android downloaden.

Klinkt dit u goed in de oren? Dan zijn onderstaande deelnemers wellicht ook interessant voor u.