achtergrond afbeelding Wij zijn Heerde
 
 Wonen, Werken, Winkelen 
Activiteiten
Cittaslow

Overnachten in het bos

Of u nu van kamperen houdt, of toch liever in een stenen gebouw met enige luxe uw nachten wilt doorbrengen... in de gemeente Heerde kunt u overnachten in het bos.

Overnachten in het bos

De uitgestrekte bossen, met daartussen prachtige heidvelden op de Noord Veluwe, waar de gemeente Heerde zich bevindt, zijn een oase van rust in de hectiek van alle dag. Een ideale plek om te onthaasten, of dat nu voor een dag, een weekend of een week is... in onze gemeente komt, wie dat wil, in een ander ritme.

Ruime keuze in beleving en accommodatie
De vele campings aan de rand van het bos bieden de rust en ruimte die je mag verwachten van 'kamperen op de Veluwe'. Natuurlijk is daarbij ook een ruime keuze in soorten campings. De één richt zich met een buitenzwembad op het terrein meer op jonge gezinnen, waar de ander wellicht meer de avontuurlijk ingestelde kampeerder aanspreekt. Of, als iets meer luxe gewenst is met de sfeer van het campingleven, dan is daar de mogelijkheid van een bungalow of stacaravan op één van de campings. Voor wie liever wat meer op zichzelf is, beschikken wij in toenemende mate over Bed and Breakfast (B&B) accommodaties. 

Vakantie voor minder validen
Bent u slecht ter been en ervaart u het als vrijwel onmogelijk om een vakantie te boeken voor u en uw gezin, vanwege de benodigde aanpassingen? Vindt u het vervelend om tegen de beperkingen van accommodaties aan te lopen omdat u slecht ter been bent?
Dan biedt het zorghotel in Wapenveld wellicht de oplossing. Het voormalige vakantieoord voor reumapatiënten 'Groot Stokkert' is sinds enkele jaren een ECR zorghotel. Naast de 'zorgkamers' beschikt deze accommodatie ook over 'gewone' hotelkamers. Geschikt voor jong en oud, gezond of enigszins beperkt in de bewegingsvrijheid, ligt dit hotel midden in de bossen. De wandelpaden zijn verhard en geschikt voor rolstoel of scootmobiel. Het inpandige zwembad is een paar graden warmer dan gebruikelijk in andere zwembaden. Naast hotelkamers zijn er ook familiebungalows te huur die zich op het terrein bevinden.

Vakantiehuis 'de rode beer'
Midden in het centrum van Heerde wordt in de loop van 2016 het vakantiehuis 'de rode beer' voltooid.

Tussen de weilanden maar dichtbij het bos
Wie het beste van twee werelden wil zoekt een overnachtingsplaats tussen de weilanden maar dicht bij het bos. Ook dat behoort in onze gemeente tot de mogelijkheden. In Heerde

Overnachten in het bos 

Klinkt dit u goed in de oren? Dan zijn onderstaande deelnemers wellicht ook interessant voor u.

Werkzaamheden Wijzijnheerde.nl

De komende tijd worden er aanpassingen gedaan aan deze website. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde functionaliteit niet (meer) werkt.
Komt u hier voor informatie die voorheen op deze website te vinden was dan verwijzen we u graag door naar visitheerde.com

U kunt deze melding sluiten door op een willekeurige plek te klikken